tisdag 1 februari 2011

Fria fall

Nu är det sju dagar kvar. Tänkte berätta lite om vad som hänt de senaste dagarna och vad som händer de kommande.

För det första, jag är nervös. Ju mer det närmar sig desto mer pirr. Ibland när man somnar, precis innan man somnar ordentligt, så kan man känna att man faller helt fritt. Har ni varit med om det? En sån känsla kan komma över mig lite då och då. Framförallt när jag tänker på den här bilden.Det närmar sig 800 (!?) härliga personer som bokat. Jag pratade med en kompis som precis sa: "Fredrik, det kanske är 50 personer som känner dig väl, 150 som du känner lite grann men resten är nog människor du aldrig träffat." Ja men då föll jag fritt.

För det andra så är det på torsdag repetition med bandet Louise Gardtman & The Night Live Band. Vi träffades för någon vecka sedan en kort sväng men då var inte alla med. Nu är det hela gänget som kommer. Bas, trummor, gitarr, piano, saxofon och kör. På torsdag kör vi. Start kl. 09.30 nere i vår källare. Se upp alla grannar, det kommer höras. Jag har beställt räkmackor och laddat med kaffe och hoppas att vi ska hitta rätt med alla åtta låtar. De är grymma och jag är verkligen spänd på hur låtarna blir med så många instrument.

För de tredje så mailade jag Sveriges Kungahus och berättade om insamlingen till Drottning Silvias Barn- och ungdomssjukhus. Jag fick ett väldigt trevligt svar och imorgon onsdag ska de prata om någon av de kan komma. Fantastiskt att få svar vilket resulterar i ännu mer pirr.

För det fjärde så mailade jag världens bästa konsertevenemang Way Out West. Tänk om jag kunde få spela där!? Så tänkte jag, och så mailade jag och frågade. Och fick svar. De hade hört talas om Konserthuset och insamlingen och skulle diskutera och återkomma. Visst vore det kul? Ja, och ännu mer pirrande och fallande fritt. Härligt.

Och för det femte jobbar jag hårt på att försöka lösa så att hela kvällen kan livesändas här på webben. Lite jobb kvar med det men det kan gå. Återkommer med hur det utvecklas.

För det sjätte så håller jag på med att fundera kring låtordning, hur gör man med extranummer, vad jag ska berätta, när gästartisten ska spela, vad vi kan gå och fira efter konserten osv. Planering och fundering blandat med fria fall och väldigt goa ungar.

5 kommentarer:

 1. Heja dig Fredrik. Vi ser fram emot konserten och vet att nu när du kör från hjärtat så kan det inte annat än bli bra!

  SvaraRadera
 2. Men shit mannen. Nu blev jag ju också nervös, du är så jäkla modig. Min nya idol faktiskt.

  SvaraRadera
 3. Victoria. Helt rätt. Hjärtat är grejen. Ska tänka på det.

  Gunnar. Sorry. :)

  SvaraRadera
 4. Jag kommer i alla fall vara en av dem som du aldrig har träffat. Tycker det här är en jätterolig idé och ser verkligen fram mot detta.
  Så ge järnet och kör hårt!

  /A-L

  SvaraRadera
 5. Hej A-L! Vad kul att du gillar det. Jag ska ge järnet. Lovar.

  SvaraRadera