lördag 22 januari 2011

Rep med Louise Gardtman & The Night Live Band

Idag har några i bandet varit hemma hos oss och vi har börjat repetera. Jag var rätt nervös över vad alla ska tycka och att jag själv skulle glömma bort mina egna låtar. Men det gick bra och känslan när fler instrument kommer till är riktigt häftig. Låtarna växer och blir till riktig musik, på något sätt.
Rickard Hauer på gitarr och Dan Lindén på piano. Mycket av arbetet och repetitionerna idag bestod av att bestämma struktur och hitta tempon.
Louise Gardtman som är sångerska i bandet tillsammans med min fru Malin. Louise är en av de absolut bästa sångerskorna jag hört i hela mitt liv. Håll utkik säger jag bara. Louise och Malin jobbade på bra med stämmorna och kaffet.
Rickard var grymt flitig och tog ansvar för att skriva ner ackord och strukturer. Det fanns några roliga situationer när jag inte hade någon som helst aning om vad det är för ackord jag tar. Jag kan ackordet men vet inte vad det heter. Tack Rickard för att du kan. Dan kom med några riktigt bra ändringar och tillägg i ackordföljden på Elliot som kändes väldigt bra. Tack för det också. Ett rep kvar innan den 8:e. Då är även Berra Holmgren (bas), Pontus Engborg (trummor) och Martin Svanström (sax) med. Gulp.

1 kommentar:

  1. Kämpa på!!!! Målet finns nära nu, du kan skymta det. Men visst e det bara ett del mål?? =)

    SvaraRadera