måndag 15 november 2010

Ett nytt mål, ett riktigt mål

Målet om att uppträda i TV med egenkomponerad låt var en kul grej som jag aldrig trodde jag skulle uppnå. Men det tokiga målet har gjort att jag verkligen försökt lära mig skriva egna låtar, som var det viktiga. Det tokiga och absurda gjorde att jag vågade.

Nu är det knappt två månader tills jag börjar jobba igen och jag har två låtar kvar att skriva, spela in och visa er här. Jag har de två låtarna klara i huvudet och i gitarren så det handlar om att få lite kvällstid till inspelning. Det borde gå på 14 dagar. Med andra ord vill jag revidera målen och utöka dem. Jag har funderat en hel del på det där och kommit fram till att jag vill att detta blir verkligt, inte bara här, inte bara digitalt, inte bara inspelningar, radio, tv eller youtube. Jag vill försöka spela låtarna live.

Så jag har nu mailat Lorensbergsteatern och Konserthuset i Göteborg och frågat om de är intresserade av att låta en pappaledig projektledare spela sina egna låtar för en publik som jag inte har en aning om hur stor den kan tänkas bli. Faan vad skoj det vore att få göra det på riktigt! Att få träffa alla, att få spela, att få prata. På riktigt! Faan, det borde gå. Faan. Eller hur?

2 kommentarer:

  1. vad roligt! höstens must see consert. familjen kommer. /jonas

    SvaraRadera