torsdag 4 november 2010

Ikväll gäller det i Go'kväll

För knappt tre månader sen startade jag den här bloggen. Jag tyckte det skulle vara kul att försöka lära mig skriva låtar. Och roligt att försöka skriva om barnen och pappaledigheten. En grej att lära mig under pappaledigheten istället för att kanske slå ut en vägg eller renovera ett badrum? Det där om att uppträda i TV skrev jag för att skapa lite fokus för mig själv.

Och nu sitter jag på SVT:s TV-hus uppe i Umeå och ska om fem timmar spela Elliot i direktsändning. Farmor hämtar på dagis och frun jobbade halvdag i dag och då kunde Elliot vara med på jobbet. Tack.

Jag är oerhört nervös. Inte så mycket för intervjun utan mer för att spela i direktsändning. När jag repat hemma (vilket har blivit ca 20 gånger varje kväll senaste veckan) låter det kanon. Jag sätter tonerna, spelar rätt och rytmiskt på gitarren och kommer ihåg text och låtstruktur. Nu i direktsändning, med min orutin, är jag rädd att missa. När programledaren Bebbe säger "ok Fredrik, varsågod och kör din låt" så vete tusan vilken version ni kommer få höra. Jag är ganska säker på att det inte blir den versionen jag övat ihjäl mig på iallafall. Så för säkerhetsskull kan ni väl lyssna på denna också?

1 kommentar:

  1. Snyggt! Hulda älskade låten och satt som ett ljus i pappas knä. Så fort Brylde kom in blev det ett jäkla liv. Kul att se dig på teve, ingen radio-look där inte. Stiligt!
    /J, E och Hulda

    SvaraRadera