fredag 22 oktober 2010

Måndag 25 oktober kl 08.00

Nu på måndag 25 oktober kl. 08.00 kommer jag vara med i Göteborgs bästa och största radiomorgonshow "Rivstart" på Bandit Rock. Nu på måndag 25 oktober kl. 08.00 kommer jag vara med i Göteborgs bästa och största radiomorgonshow "Rivstart" på Bandit Rock. Nu på måndag 25 oktober kl. 08.00 kommer jag vara med i Göteborgs bästa och största radiomorgonshow "Rivstart" på Bandit Rock.

Hallå! Det här är löjligt!? När jag i somras kom fram till att jag ville försöka lära mig skriva låtar, att jag ville ägna mina kvällar åt det istället för att såsa framför tv:n så var målet om att spela i TV mest en kul grej. Ett skämt. Något som jag kunde skratta åt lite. Jag tänkte på vad det mest orealistiska skulle kunna vara och kom fram till att det måste vara att uppträda i TV ("Rivstart" sänds även i TV 10). Ja, och så skrev jag det högst upp i blogghuvudet. Jag trodde aldrig aldrig aldrig att det skulle gå. Jag trodde att jag skulle kanske klara av att skriva några låtar som jag kunde vara stolt över. Som några sköna minnen från tiden som pappaledig. Inte mer, inte en chans.

Ja, så nu är det två dagar kvar tills jag ska dit. Jag var rätt nervös när jag gifte mig, rätt nervös när dottern och sonen kom, rätt nervös när jag sa upp mig en gång utan att ha ett nytt jobb att gå till. Men det vete faan om inte detta tar priset. Spela lajv. Hallå!? Om ni har tummar så håll dem. Please. Nu måste jag, frugan och brorsan repa. Mycket.


Om man inte bor i Göteborg kan man lyssna här tror jag. Om man inte kollar på TV 10.

5 kommentarer:

 1. Håller alla tillgängliga tummar och rattar in TV 10 på måndag!

  SvaraRadera
 2. Gabriel Lubian23 oktober 2010 09:14

  Otroligt kul Fredrik, Grattis!!!! Detta får jag bara inte missa! Lycka till!!!

  SvaraRadera
 3. Christer Obert23 oktober 2010 10:47

  Fantastiskt roligt, jag får försöka lyssna på webradion och hoppas det läggs ut på deras play så jag får se det senare.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Tack för tummar och lycka till. Tack Christer för tipset också.

  SvaraRadera
 5. O'boy, jag såg er på TV! och hade låten i huvet sen hela vägen till jobbet. Kanonbra låt, jättekul! Grattis!!!

  SvaraRadera