fredag 16 mars 2012

Nu uppträder vi på Wecoast

När jag startade den här bloggen för ett och ett halvt år sen med målet att bli lite bättre på gitarr och att försöka skriva min första egna låt så visste jag lite om vart det skulle ta vägen. Att jag började blogga och försöka dokumentera allt här, bjuda in er till att tycka till om låtidéer och att jag började twittra gjorde snabbt att musiken i sig blev väldigt mycket roligare. Bloggen, facebook och twitter har sen dess hjälpt mig göra egen musik, gett mig ett härligt minne från Konserthuset, tv-framträdande men framförallt en väldigt massa nya vänner och bekantskaper.

Därför är det väldigt kul att jag, min fru och min bror ska uppträda på Webcoast imorgon lördag. Webcoast är ett deltagardrivet event med fokus på kommunikation, webbanvändare och webbutvecklare. Ett event som i år genomförs för andra året på Lindholmen Science Park. Ett event som samlar människor som gillar människor, kommunikation, sociala media och internet i stort. Och jag hoppas att alla som kommer också gillar musik.

Fru, bror och jag kommer spela efter Webcoasts avslutsningsmiddag och vi kommer blanda några egna låtar men också tolkningar som den här från vår senaste insmalingsspelning för Ung Cancer.Vi ser fram emot imorgon och hoppas att ni tänker ha lika roligt som vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar